0906-Sprookje

Sekslijn

“Ow schatje! Ik ben zo lekker geil! Kom je al?” Hoewel ik nog nooit met zo’n sexlijn gebeld heb, kan ik me voorstellen dat dit ongeveer het niveau ervan is. Meiden die op tv worden aangeprezen als knap, sexy en geil zitten met 20 op een rij hun nagels te vijlen, met een head-set op hun mollige kop. Dat er mannen zijn die erin trappen, wordt bewezen door de hoeveelheid tv reclame ervoor, die je kunt zien als je wat later op de dag de commerciĆ«le zenders langs zapt. Een miljoenenindustrie.

En toen was er eens zo’n sexy telefoon-stoei-poesje dat wilde bewijzen dat ze meer kan dan alleen maar hitsig kreunen tegen terug-kreunende mannen. Haar dochtertje (5 jaar oud) vond het vervelend dat mama nooit eens een sprookje voor kon lezen, omdat mama altijd ‘s avonds moet werken. “En papa kan helemaal geen sprookjes voorlezen!”, aldus de verontwaardigde, nu al bijdehante, 5 jarige. “Maar schatje, ik kan toch geen verhaaltjes voorlezen, voordat je gaat slapen! Ik moet werken! Weet je wat, als jij nou straks lief gaat slapen, krijg jij van mij die mooie Barbie waar je al de hele dag om loopt te zeuren.” En zo kocht de moeder haar plicht eens te meer af, door er maar weer eens wat geld tegenaan te gooien. Waar ze dan natuurlijk wel weer extra voor moest werken, dus die nieuwe Barbie betekende wel dat ze deze week ook vrijdag moest werken.

En terwijl ze op een rustig moment in haar telefonische hoerenkast zat te wachten op een nieuwe geile beller, kreeg ze ineens een visioen! Ze zette haar telefoon uit, liep resoluut naar haar 0906 pooier, en deed hem een voorstel. En hij ging akkoord. Hij ging maar wat gretig akkoord, want het loste precies zijn problemen op. Precies waar hij op had zitten wachten.

De volgende dag, voordat iedereen zijn headset op had gezet, riep hij iedereen bij elkaar in de vergaderzaal. “Dames, ik heb een idee. Gister kreeg ik een klacht van een van de medewerksters, dat zij nou nooit eens een sprookje kon voorlezen aan haar dochter, voordat die gaat slapen, omdat ze moet werken. Ik ga ervan uit dat er meer mensen zijn met dit probleem, daarom het volgende: Er is vanaf vandaag een nieuw 0906-nummer beschikbaar, waar je kinderen je op kunnen bellen, zodat je over de telefoon een sprookje kan voorlezen. Uiteraard tegen normaal tarief. Dit kan tot half negen, dus dat is precies de tijd dat het hier rustig is, en daarna gaan de echte lijnen weer open!”

En het werd een succes. Iedere moeder vertelde haar kind een verhaaltje. Eindelijk gingen de kinderen weer rustig slapen. Eindelijk was het eeuwige probleem van te weinig hitsige mannen rond dat tijdstip opgelost. Eindelijk kon dus ook de pooier weer rustig slapen.

Maar het werd een nog groter succes. Want toen andere werkende moeders van de telefoonlijn hoorden, gingen hun kinderen ook bellen! De pooier kon zijn geluk niet op! Want eindelijk was de dip in zijn avond opgelost. Maar het kon nog beter! Want ineens gingen de sexlijnen ook over, rond een uur of acht. Want nu de sprookjeslijn een verhaaltje vertelde aan de kleintjes, en moeder de deur uit was naar haar werk, had vader beneden het rijk alleen om eens zo’n lekkere 0906-lijn te bellen. Nu had hij het voor elkaar!

Maar dit betekende wel big-bussines, hij moest meer vrouwen aannemen! Nog meer werkende moeders, nog meer sprookjes-eisende kinderen, en daardoor nog meer hitsige, eenzame mannen, wiens vrouw was werken, en wiens kind in bed lag aan de sprookjes-telefoon.

De pooier, die zichzelf ondertussen had omgedoopt tot telefoon-entertainer, moest nog meer vrouwen aannemen, om deze hernieuwde vraag aan te kunnen. En daardoor nog meer! En nog meer!

En zo kon het op een goede dag gebeuren dat mama eerst haar eigen dochter aan de lijn kreeg, voor een sprookje. En toen haar eigen man, voor een iets pikanter sprookje. En toen het kind van een ander. En toen de man van een ander. En toen nog een kind, en nog een, en nog een man, etc.

En zo dus ook, kon het gebeuren, dat ze op een dag de telefoon opnam, en op moederlijke toon aan Hans en Grietje begon, en aan de andere kant van de lijn, met een geile mannenstem hoorde: “Heej dame! Ik belde niet voor Hans, maar maar als jij Grietje bent, wil ik wel eens wat meer van je horen!” En uiteraard ook andersom: Toen ze hijgend, kreunend en hitsig de telefoon opnam, hoorde ze: “Mama? Ben jij dat? Eigenlijk wou ik alleen maar een sprookje horen. Maar ik hoor dat je met andere dingen bezig bent. Ik zal je niet verder storen, maar als je niet wilt dat ik dit aan papa vertel, verwacht ik wel een hele grote Barbie!”

Waarna de kleine naar beneden liep, en daar papa met een telefoon in de ene hand, en zijn eigen kleine in de andere hand, met zichzelf bezig zag. “Papa, ik weet niet wat je aan het doen bent, maar ik verwacht wel een hele grote Barbie, als je niet wilt dat ik dit tegen mama zeg!”

En zo kon het dus, dat de kinderen dankzij twee verdieners en sex, toch nog hun zin kregen!