Geert Wilders: Donder op!

Geert Wilders

Wilders gaat naar Amerika om zijn nieuwe boek te promoten. Tijd om de grenzen dicht te gooien.

Geert gedraagt zich als een klein kind in zijn ‘nee-fase’: niemand lijkt iets te kunnen doen om dit kind in peuterpuberteit de les te lezen. Alle politici buigen als, als lammeren die geslacht gaan worden. De onderhandelingen in het Catshuis over de begroting van 2013, toch niet onbelangrijk in deze tijd, worden gefrustreerd door deze man met zijn blonde lokken en de kans is reeel dat de regering valt. Maar gewoon de regering laten vallen is voor deze egomaniak niet genoeg: hij moet het wel lang genoeg uitstellen, zodat de verkiezingen niet meer in juni gehouden kunnen worden. Op die manier krijgen we de begroting voor 2013 helemaal nooit meer op tijd af en Geert kan dan weer roepen dat dit allemaal de schuld is van andere politici.

Nederland is verworden tot het lachertje van de EU: Waar we vroeger hoog stonden aangeschreven vanwege onze politieke en economische stabiliteit, zijn we nu de idioot van de klas, die als laatste wordt gekozen bij het pispotten. Frankrijk en Duitsland zijn goede vrienden geworden in deze crisis en Nederland zit als een dom kind achterin de klas herrie te schoppen, terwijl de rest van de EU zijn best doet om ons zo goed mogelijk te negeren.

Geert houdt met zijn kinderachtige gedrag de politiek zo bezig dat voor veel echte problemen geen oplossing gevonden kan worden. Maar gelukkig hebben we nu wel een dierenpolitie… Dat de economie op slot zit, sterker nog, op imploderen staat, dat maakt Geert niet zoveel uit: zolang de grenzen maar dicht gaan. Ieder gesprek over bezuinigingen gaat dankzij zijn infantiele gedrag over een terugkeer naar de gulden en ieder gesprek over veiligheid op straat wordt gedecimeerd tot een debat over de profeet Mohammed.

Geert: Ik wil het niet meer over de gulden hebben, of over Henk en Ingrid of Fatima en Mohammed. Ik wil niet meer praten over immigratiebeleid of uit de EU stappen. Ik wil niet meer dat ieder gesprek over politiek uiteindelijk weer over jou gaat. Ik wil het hebben over de problemen waar Nederland mee geconfronteerd wordt en dat is onder andere een begrotingstekort van meer dan 4% voor 2013. Daar moeten oplossingen voor komen en die komen niet zolang jij je ermee bemoeit. Mijn verzoek is dan ook: Ga naar Amerika en blijf daar! Rutte: Zet Wilders buitenspel door zelf de stekker uit het kabinet te trekken: op tijd, om in juni opnieuw te kunnen stemmen. Op die manier houd jij de touwtjes in handen, in plaats van je over te moeten geven aan de grillen van een puberaal, verwend kutkind.